Stress og mental sundhed – hvad tilbyder jeg dig?

Jeg tilbyder stresscoaching-forløb, og forebyggende samtaler, der bedrer din mentale sundhed.

Har du stress:
Hvis du har stress, kan jeg gennem samtale og behandling hjælper dig med at stille skarpt på at du; 1) kommer af med stress i kroppen; 2) bliver klog på, hvad det er, der udløser stress i din krop. Meget ofte viser det sig at være andet, end hvad vi først antager. Samt; 3) sikrer dig mod fremtidig stress.

Er du ved at blive stresset?
Hvis du gerne vil forebygge og ønsker simple, overskuelige redskaber til at undgå at få stress? Ved behandling og forebyggende samtaler kan du 1) blive klog på , hvordan du mærker symptomer og hvad de udløsende faktorer er 2) sikrer dig mod fremtidig stress.

Det, der adskiller stress-coaching ved mig, fra hvad du møder ved andre, er fokus på helheden, altså hele dig og dit liv.
Jeg tager udgangspunkt i din krop, hvordan du mærker symptomer/ubalance og lærer dig redskaber til her&nu løsninger. Når det er på plads, arbejder vi med redskaber/metoder, du let kan bruge i din hverdag, til at sikre et fremtidigt liv med fokus på mere livsglæde og større nærvær.

En glad krop giver et bedre liv! Kontakt mig på mobil +45 2466 9625, og lad os sammen finde ud af præcis, hvad jeg kan hjælpe dig med.