Artikler, links og andet materiale

Artikler; som jeg har medvirket til:

Lidt om min egen egen erfaring med stress. Og også om de mange symptomer samt den skyld og skam jeg oplevede sammen med at være stressramt: Vi skal blive bedre til at tale om det der er svært (krop-fysik.dk)

Om stress, dens symptomer og hvad du kan gøre for at leve på en måde, så stress ikke får varig plads i dit liv: Lyt til din krop – tag stress i opløbet! (krop-fysik.dk)

Yoga Videoer lavet i samarbejde med Alzheimerforeningen.

Blide stræk: Yoga blide stræk – YouTube
Solhilsen med opvarmning: Yoga Solhilsen – YouTube

Interview med KIP-Tv

Optaget 17 maj 2023 (Kvinder i Provinsen) Om at være mig, den forskel jeg drømmer om at gøre og hvordan jeg håber at kunne hjælpe og inspirere andre Du kan se det lige her: Jannie Jacobsen, Indehaver af Glad Krop – Godt Liv – YouTube