Om / Kontakt mig

Mit navn er Jannie D. Jacobsen (f. 1972), og jeg tilbyder forebyggelse & håndtering af stress gennem coaching-forløb, workshops, undervisning og yoga.
Som behandler, coach og underviser er jeg nærværende, anerkendende og ærlig. Jeg er optaget af kommunikere åbent, at indholdet bliver jordnært, let tilgængeligt samt at der er plads til humor på vejen.

Kontakt mig på mobil +45 2466 9625, og lad mig uddybe præcis, hvad jeg kan hjælpe dig med. Min filosofi er; en glad krop er vejen til et godt liv.

Min baggrund er uddannelser som;
– professionsbachelor i fysioterapi 2005
– diplomuddannelse i sundhedsfaglig kommunikation 2008
– mindfulness -instruktør 2017
– hatha-yogainstruktør 2018
– certificeret stresscoach fra Forebyg Stress v/ Bjarne Toftegård 2019
– Medi Yoga instruktør, 2021
Der udover er jeg uddannet inden for arbejdsmiljø, projektledelse og kvalitative interview-teknikker.

Siden 1998 har jeg arbejdet i sundhedssystemet, både som medarbejder, underviser, tillidsrepræsentant og leder. Igennem disse forskellige jobs og tilgange til at (sam)arbejde med mennesker på, har jeg opbygget en bred erfaring fra arbejdsmarkedet.
Hos både kollegaer, elever og patienter har jeg set mental ubalance, dårlig trivsel og stress komme til udtryk på et utal af mentale og fysiske symptomer. Og har selv oplevet at blive ramt af alvorlig stress. Det skete i forbindelse med mangeårig fertilitetsbehandling, et presset lederjob og manglende evne til at lytte til min krop i tide.

Den kombination af bred erfaring, personlig ballast og faglig viden giver mig de rette værktøjer til at hjælpe andre!
Både dig som person, der har brug for hjælp til din krop og dit mentale helbred. Og også Jer virksomheder, der ønsker at have seriøs fokus på mental sundhed og trivsel med forebyggende perspektiv .

Ved mig vil du altid møde fokus på, at få skabt forståelse for sammenhæng mellem krop & sind og at mærke denne forbindelse. Det gør sig gældende, hvad enten det er i undervisning, coaching, behandling eller til yoga.
Det gør jeg med baggrund i, at når vi lærer kroppen at kende og kan tolke på, hvad den fortæller os, så er den vores klogeste og bedste ven……Deraf navnet “Glad krop – Godt liv”.

Samtaler og kropsbehandling, ansigt til ansigt, foregår primært i Søborg/Lyngby. Forebyggende samtaler samt stresscoaching-forløb tilbydes telefonisk/Zoom, uanset hvor du befinder dig.
Undervisning og workshops til virksomheder kan afholdes online eller fysisk i hele landet.

Jeg glæder mig til at møde dig – Velkommen til!