Om /baggrund

Min baggrund er uddannelser som;
– certificeret stresscoach fra Forebyg Stress v/ Bjarne Toftegård
– professionsbachelor i fysioterapi
– diplomuddannelse i kommunikation
– mindfulness – & hathayogainstruktør.

Siden 1998 har jeg arbejdet i sundhedssystemet, både som medarbejder, underviser, tillidsrepræsentant, og med ledelse. Igennem disse forskellige jobs og tilgange til at arbejde med mennesker på, har jeg opbygget en bred erfaring fra arbejdsmarkedet.
Hos både kollegaer, elever og patienter har jeg set stress komme til udtryk på et utal af mentale og fysiske symptomer, og jeg har selv oplevet at blive ramt af alvorlig stress. Det skete i forbindelse med mangeårig fertilitetsbehandling og et presset lederjob.
Den kombination af erfaring og uddannelse giver mig de rette værktøjer til at hjælpe dig tilbage på sporet efter et stressforløb.

Min sundhedsfaglige erfaring som fysioterapeut gør, at der i min formidling er fokus på at få skabt forståelse for sammenhæng mellem krop og sind og at mærke denne forbindelse. Det gør sig gældende, hvad enten det er i coaching, mindfulness eller på yogamåtten.
Det gør jeg med baggrund i, at når vi lærer kroppen at kende og kan tolke på, hvad den fortæller os, så er den vores bedste og klogeste ven……Deraf navnet “Glad krop – Godt liv”.

Velkommen til!