Om / Kontakt mig

Mit navn er Jannie D. Jacobsen (f. 1972), og jeg tilbyder forebyggelse & håndtering af stress samt trivselsforløb. Det gør jeg gennem coaching-forløb, workshops, undervisning og foredrag
Som coach og underviser er jeg nærværende, anerkendende, respektfuld og ærlig, men også skarp og præcis. Jeg er optaget af kommunikere åbent, at indholdet bliver jordnært, let tilgængeligt samt at der er plads til humor på vejen.

Kontakt mig på mobil +45 2466 9625, og lad os sammen finde ind til præcis, hvad jeg kan hjælpe dig (og din virksomhed) med.
Min filosofi er; en glad krop er vejen til et godt liv.

Min baggrund er uddannelser som;
– Professionsbachelor i fysioterapi 2005
– Diplomuddannelse i sundhedsfaglig kommunikation 2008
– Mindfulness -instruktør 2017
– Hatha-yogainstruktør 2018
– Medi Yoga instruktør, 2021
– Certificeret Master stresscoach fra Forebyg Stress v/ Bjarne Toftegård 2022
Der udover er jeg uddannet inden for arbejdsmiljø, projektledelse, kvalitative interview-teknikker samt narrativ samtaleform.

Siden 1998 har jeg arbejdet i sundhedssystemet, både som medarbejder, underviser, tillidsrepræsentant og leder. Igennem disse forskellige jobs og tilgange til at (sam)arbejde med mennesker på, har jeg opbygget en bred erfaring fra arbejdsmarkedet.
Hos både kollegaer, elever og patienter har jeg set mental ubalance, dårlig trivsel og stress komme til udtryk på et utal af mentale og fysiske symptomer. Og har selv oplevet at blive ramt af alvorlig stress. Det skete i forbindelse med mangeårig fertilitetsbehandling, et presset lederjob og manglende evne til at lytte til min krop i tide.

Den kombination af bred erfaring, personlig ballast og faglig viden giver mig de rette værktøjer til at hjælpe dig, og mange andre, der rammer ind i livets stress og udfordringer!
Både dig som person, der har brug for hjælp til din krop og dit mentale helbred. Og også Jer virksomheder, der ønsker at have seriøs fokus på mental sundhed og trivsel med forebyggende perspektiv .

Ved mig vil du altid møde fokus på, at få skabt forståelse for sammenhæng mellem krop & sind og at mærke denne forbindelse. Det gør sig gældende, hvad enten det er i undervisning, coaching eller foredrag.
Det gør jeg med baggrund i, at når vi lærer kroppen at kende og kan tolke på, hvad den fortæller os, så er den vores klogeste og bedste ven……Deraf navnet “Glad krop – Godt liv”.

Forebyggende samtaler, stresscoaching & Trivselsforløb tilbydes telefonisk/Zoom, uanset hvor du befinder dig. Samtaler, ansigt til ansigt, foregår primært i Odsherred.

Foredrag, undervisning og workshops til virksomheder kan afholdes online eller fysisk i hele landet.

Jeg glæder mig til at møde dig – Velkommen til!