Mindfulness til virksomheder – det praktiske

Hvordan foregår det?
Mindfulnessforløb foregår i grupper ‘a højest 16 prs., der mødes en gang ugentligt i 2-3 time over 6-9 uger. Hertil kommer hjemmetræning, svarende til 15-30 min dagligt.

Gennem forskellige simple, praktiske øvelser som kropsskanninger, blid yoga samt meditation, træner og øver vi bevidst nærvær sammen med opmærksomhed på nu’et.
Ligeledes øver vi os i at opdage sammenhængen mellem det vi tænker, det vi føler og hvordan det mærkes i kroppen.
Der arbejdes samtidig med bevidstheden om hjernens automatiske tankerækker, der ofte er i fortid eller fremtid. Når vi kan få øje på dem, har vi mulighed for at træffe bevidste valg, så vi sige fra i tide overfor potentiel overbelastning, der på sigt kan føre til stress.
Den praktiske træning suppleres med undervisning i stress, stress-fysiologi, refleksion over øvelser og egne oplevelser. Dette sikrer, at der opleves sammenhæng mellem undervisning/øvelser samt at du kan anvende det du erfarer i hverdagen.

Det er også muligt at booke workshops, korte oplæg eller forløb tilrettelagt til jeres virksomhed. Uanset hvilken forløb, i kan være interesserede i, så er i velkomne til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.